Vi kommer tillsammans med Familjemullegruppen hos Friluftsfrämjandet upptäcka naturen och skogen i närheten. Tillsammans med ledarna och barnen kommer vi undersöka, upptäcka och utforska naturen och skogen. Bibliotekets läs- och skaparbuss kommer också vara på plats. Vi kommer leka, sjunga och ha hur roligt som helst!

Träffen är en del av projektet Luften är fri och vänder sig i första hand till barn i ålder 2-6 år, men alla är välkomna.
Klä Er efter väder för vi kommer vara utomhus hela tiden.

Aktiviteten är avgiftsfri.

Ta med barnen, mor- och farföräldrar, grannen och kompisarna!

Tid: 19 september, klockan 10-12

Plats: Stavsnäs Gärde

Välkommen!

I oktober startar vi upp en Familjemullegrupp i Stavsnäs, med utgångspunkt från Stavsnäs gärde och rör oss i de omgivande skogarna. Barn i ålder 2-6 år är tillsammans med vuxen välkommen att delta i vår ledarledda verksamhet. Vi upptäcker naturen med dess växter och djur och lär oss om allemansrätten. Tillsammans så utforskar vi, leker, pysslar och har roligt tillsammans.

Vill du vara med i höst? Anmäl dig då på www.friluftsframjandet.se/regioner/malardalen/lokalavdelningar/varmdo/

Friluftsfrämjandet är en organisation som främjar friluftsliv och som funnits sedan 1892. Vi främjar friluftslivet och värnar om allemansrätten.


Mer info

ARRANGÖRVärmdöANSVARIG LEDAREMARIE JungbeckSVÅRIGHETSGRADInga förkunskaperPASSAR FÖRBarn 0-6GRENFamiljemulleTYP AV ÄVENTYRAktivitet