Familjemulle ledare SÖKES! 🧡
Vi har letar nu med ljus och lykta efter våra blivande Familjemulle ledare till Stavsnäs/ Djurö. Vi ser gärna att man är boende i området eller närliggande. Familjemulle vänder sig till ålder 2-6 år 👧
Vi har fått den unika möjlighet att ha utbildningen på Värmdö och dessa platser är få och väldigt attraktiva. Så nu gäller det att vara snabb!
Som ledare håller du i träffen i skogen 🌲🌳 under 2 timmar. Ni kommer att leka och upptäcka naturen. Inga förkunskaper krävs som ledare mer än glatt humör och nyfikenhet. Vi på FF Värmdö står för utbildning, material och jacka.
Vi har många barn som vill vara med och självklart vill vi ge dem möjligheten till det! Som ledare så har familjen förtur till gruppen.
Tips nära och kära och dela gärna!
Kontakta marie.jungbeck@friluftsframjandet.se